Festival Community
This website is using cookies to. By clicking 'OK', you agree with our cookie policy. More about this.
OK
in collaboration with
rebel:art

Mobilannoncer: Vækst i annoncemarkedet i USA

0

I Danmark vender analytikere tit øjnene mod USA for at forudsige nye trends, dette gælder selvsagt også inden for markedsføringsområdet.

De store mediehuse er ved at udtænke overlevelsestrategier for, hvordan de vil tilpasse deres nuværende indholdsprodukter til en verden, der i fortsat større omfang bliver mere og mere præget af digitalitet.

Indlejret i det digitale paradigme er tabløs kopierbarhed. Tidligere kunne et fysisk eksemplar af en avis kun læses af så og så mange mennesker. Nu kan en hele avis sendes videre til et uendeligt antal mennesker fx i PDF-format uden at det påvirker kvaliteten.

http://kasperbergholt.org/mobilannoncer-v%C3%A6kst-i-annocemarkedet-i-usa/#more-178

Comments

To comment, please create a Memefest account, it will take you only 2 minutes!
Login here if you already have one.

ABOUT OPENBLOG

Open blog is a collective blog agregator.  Posts that can be read and viewed here have been originally posted by members of the Memefest community.

While members of the community  are able to check blog posts from the circle of their comrades within the on-line profile, this is the place where you are able to check on everything that has been bloged by anyone on this platform. The toppics and styles are diverse as this community consists of people from very different cultural, social backgrounds and also very different fields of expertice. Together- and through time- we hope – this gives us a good picture of radical communication culture.