Uskoro.... počinje MEMEFEST 2012!!! | nikolajanovic's blogpost @ Memefest
Festival Community
This website is using cookies to. By clicking 'OK', you agree with our cookie policy. More about this.
OK

nikolajanovic

RESEARCHER   +   THEORIST   +   OUTSIDE_OF_CLASIFICATIONS

Uskoro.... počinje MEMEFEST 2012!!!

Uskoro počinje Memefest 2012, Festival Društveno odzivne komunikacije i umetnosti!

Šta se dešava? Svašta. Puno novosti i izazova u 2012. godini je pred nama. Organizacijska ekipa festivala završava poslednje pripreme pre konačnog lansiranja novih sadržina. Pre svega to znači da je zvanični početak ovogodišnjeg festivala i prijateljskog takmičenja planiran za sledeću sedmicu.

Novi festival, nova tema! Naziv teme saznaćete sledeće sedmice. Oni koji ste nestrpljivijeg duha, možete malo pretražiti naš sajt. Na njemu smo ostavili nekoliko linkova koji će vas dovesti do ovogodišnje teme. Ako vam damo mali hint, tema je povezana sa globalnim pokretom i njegovim akcijama po svetu u kojima je učestvovao i Memefest. Čak i slika uz tekst asocira na ovogodišnju temu, koja će biti u centru Memefestovih debata.

I ove godine, kao i proteklih godina, sarađujemo sa ekipom sjajnih kustosa i urednika iz celoga sveta, koji će čitati i kurirati vaše radove i uzdražavati komunikaciju sa vama u vezi vaših radova i njihovih tema.

Želimo vas obavestiti da smo u ovoj godini počeli sardjivati i sa nekoliko univerziteta po svetu sa ciljem da se aktivnije angažujemo na preoblikovanju klasičnog akademskog razumevanja delovanja i saradnje te poudaranju potrebe po interdisciplinarnoj saradnji i kooperaciji akademskog i neakademskog sektora u sferi izvodjenja projekata.

Ove godine je naša aktivnost posebno ispostavljena u Australiji. Imamo ambciozne planove, naime želimo u našu mrežu uključiti i učesnike iz azijsko-pacifičke regije.

Fantastično iskustvo sa prošlogodišnjeg međunarodnog seminara u Nijmegenu, u Holandiji, još je u vazduhu, što ne znači da ne radimo na novim projektima na kojim ćemo se družiti ove godne.

Uskoro se javljamo sa novim i zvaničnim informacijama o početku Memefesta 2012!Pozdravljam vas u ime Memefest Kolektiva,
Nikola Janović.*slika je izrađena od originalnih fotografija Džona Kolesidisa / Rojters, Jirgosa Karahalisa / Rojters, Ali Pesma / Rojters

Comments

To comment, please create a Memefest account, it will take you only 2 minutes!
Login here if you already have one.

nikolajanovic
ABOUT ME

Username

nikolajanovic


Name

Nikola Janovic


Gender

male


Country

Slovenia


Website

http://delikatesabynikolajanovic.wordpress.com/


Description

Political AutoCorrectness http://www.demokraticni-socializem.si/


I have joined the Memfest community becasue i am interested in

Art, Media, Theory, Biopolitics, Everyday Life


Education

Ph.D. in Sociology


Working place

Freelance sociologist


Music I like

Frank Zappa, Fela Kuti, Nick Cave, Rahsaan Roland Kirk, Darko Rundek & Haustor & Crago Orchestra, Azra, Tom Waits, John Zorn, EKV,Johnny Cash,Gang of Four...


Books I like

P.K. Dick, Brecht, E.A. Poe, GG Marquez, J. L. Borges, K. Hosseini, O. Pamuk...


Films I like

Pink Flamingos, Wild at Heart, Blue Velvet, When Father Was Away on Business, Brazil, La Grande Bouffe, Live Flesh, Taxidermia, 12 Angry Men, Dr. Strangelove, Night on Earth, Dečko Koji Obećava, Fight Club, Pi, Oldboy...


Websites I like

http://www.lifeartbiopolitics.org/


COMRADES