Završen Memefestov konkurs na temu DUGA. Počinje žiriranje prijavljenih radova! | nikolajanovic's blogpost @ Memefest
Festival Community
This website is using cookies to. By clicking 'OK', you agree with our cookie policy. More about this.
OK

nikolajanovic

RESEARCHER   +   THEORIST   +   OUTSIDE_OF_CLASIFICATIONS

Završen Memefestov konkurs na temu DUGA. Počinje žiriranje prijavljenih radova!

Drago nam je da su na ovogodišnji Memefestov konkurs prijavljeni radovi iz celoga sveta. Prijavljeno je oko 200 radova na temu DUGA u svim festivalskim kategorijama. Prijave su stigle iz 35 država sveta! Posebno nam je drago da ste se u tolikom broju, na kritički i kreativan način, odazvali na raspisanu temu i još jednom potvrdili da je DUG teret Zapadnog društva.


Žiriranje prijavljenih radova

Ekipa Memefesta u saradnji sa žirantima pokreće interni proces u kome se proverava, da li su u festivalskim kategorijama uredno prijavljeni radovi. Nakon prvih koraka Memefestovi kuratori i editori će imati tri nedelje vremena da pregledaju i odaberu najbolje radove. Autori najboljih radova dobiće njihovu povratnu informaciju. Sve povratne informacije biće objavlene javno na stranicama Memefesta. Radovi će biti otvoreni za komentiranje i debatiranje.

Dakle, kada ćemo objaviti rezultate? Pošto je proces evaluacije veoma bitan za nas, provera prijava vaših radova i temeljna procena zahtevaju vreme i trud, a naši kurtori i urednici imaju odgovoran zadatak da izaberu najbolje radove, realno je očekivati će celokupan postupak provere i evaluacije trajati mesec dana.

Naša ekipa se sad vraća na posao. Zahvaljujemo se svima Vama koji ste sudelovali na našem konkursu. Vaši radovi su bitni i imaju vrednost i poruku, koja podržava proces društveno odzivne komunikacije.

Nama na Memefestu je veoma bitno da uspostavljamo veze i izmenjujemo misli; da radimo zajedno sa Vama u razvoju komunikacijskih pristupa koje prevazilaze logiku komercijalnog PRa, reklamnog diskurza i samu logiku tržišta.

Hvala vam!

Javljamo se uskoro sa novim informacijama!


Za Memfest,

Nikola & OliverComments

To comment, please create a Memefest account, it will take you only 2 minutes!
Login here if you already have one.

nikolajanovic
ABOUT ME

Username

nikolajanovic


Name

Nikola Janovic


Gender

male


Country

Slovenia


Website

http://delikatesabynikolajanovic.wordpress.com/


Description

Political AutoCorrectness http://www.demokraticni-socializem.si/


I have joined the Memfest community becasue i am interested in

Art, Media, Theory, Biopolitics, Everyday Life


Education

Ph.D. in Sociology


Working place

Freelance sociologist


Music I like

Frank Zappa, Fela Kuti, Nick Cave, Rahsaan Roland Kirk, Darko Rundek & Haustor & Crago Orchestra, Azra, Tom Waits, John Zorn, EKV,Johnny Cash,Gang of Four...


Books I like

P.K. Dick, Brecht, E.A. Poe, GG Marquez, J. L. Borges, K. Hosseini, O. Pamuk...


Films I like

Pink Flamingos, Wild at Heart, Blue Velvet, When Father Was Away on Business, Brazil, La Grande Bouffe, Live Flesh, Taxidermia, 12 Angry Men, Dr. Strangelove, Night on Earth, Dečko Koji Obećava, Fight Club, Pi, Oldboy...


Websites I like

http://www.lifeartbiopolitics.org/


COMRADES